KursCRM Nedir?

KursCRM Nedir?

Okul, kurs gibi eğitim sektöründe ki kurumların eğitim, muhasebe, ön görüşme, kayıt vb. tüm ihtiyaçlarını bulut teknolojisi ile her yerden yönetebilmeyi sağlayan, organizasyon yeteneği ile personel iş yükünüzü büyük ölçüde azaltan eğitim yönetim yazılımıdır.


KursCRM’in Ne Hedefler?

Eğitim sektöründeki kurum ve kuruluşların öğrenci kayıt, görüşme, muhasebe, takip, ders programı, yoklama ve raporlama gibi işlerini sistem üzerinden gerçekleştirerek hem tüm personelinizin senkronize çalışmasını hem de sistematik içinde satışlarınızı arttırmayı hedefler.

KursCRM Modülleri

Ön Kayıt Modülü

Ön görüşmelerinizi eğitim danışmanlarınızın randevular haline getirmesini sağlar. Böylelikle kurumunuzu ziyaret eden veya telefon, e-posta, sosyal medya gibi kanallardan size ulaşan tüm adayları kayıt altına almış olursunuz. Bu görüşmelerin olumlu veya olumsuz unutulmadan mutlaka sonlandırılacak olması satışlarınızı arttıran önemli bir faktör haline gelir. Her yeni görüşme sonra sistem sizden bir sonraki görüşmenizin zamanını belirlemenizi ister.

Kayıt ve Öğrenci İşleri

Öğrencilerin asıl kayıt işlemlerini dakikalar içerisinde gerçekleştirebilirsiniz.  Kişisel bilgiler, fatura bilgileri, iletişim ve aile bilgileri gibi bir çok alanda bilgileri kayıt altına almanız veya düzenlemeniz mümkün.

Satış Modülü

Eğitim danışmanlarınız kayıt işlemini açtıkları öğrencilere diledikleri eğitim hizmetinin satışını saniyeler içerisinde gerçekleştirebilirler. Üstelik bu satışları daha önceden oluşturduğunuz kampanyalara uygun olarak min. peşinat ve maks. taksit gibi sınırlara uygun olarak yaparlar. Kısaca eğitim danışmanlarınıza satışını yaptırmak istediğiniz bir eğitim hizmetini, dilerseniz belli bir peşinat zorunluluğu ve yine sizin belirleyeceğiniz bir taksit sayısı ile sınırlayabilirsiniz.

Sınıf İşlemleri

Sınıflarınızı eğitime başlangıç ve bitiş tarihleri ile oluşturabilirsiniz. Bu sınıflara kontenjan sınırı getirebilir. Kullanacakları dersliği seçebilir, hatta danışman öğretmen veya bir eğitim koçu atayabilirsiniz.

Yoklama İşlemleri

Grup eğitimlerinin veya özel derslerin yoklamasını günlük olarak size aldıran sistem öğretmen puantajlarını ve ders sayısını ay sonunda görmenizi ve hesaplamanızı sağlar. Ayrıca yoklama işlemleri sonrası dilerseniz sistem otomatik olarak devamsızlık bilgilerini SMS yoluyla ulaştırır.

Ders Programı Modülü

Kolay ders programı modülü ile günlük ders programınızı oluşturabilirsiniz. Derslik müsaitlik durumlarını izleyebildiğiniz gibi sınıfa, öğretmene göre de ders programı çıktısı alabilirsiniz. Ders programlarını öğretmenleriniz öğretmen panelinde görebilirler.

Kampanya İşlemleri

Unutmayın satışını yapmak istediğiniz her eğitim hizmetini bir kampanya olarak tanımlamalısınız. Hizmetlerinizi kampanyalara dökerken, peşinat ve taksit sayısı gibi sınırları belirleyebilirsiniz. Böylelikle eğitim danışmanlarınız tüm fiyat ve kampanyaları ekranlardan takip edebilir ve buna göre adayaları bilgilendirebilirler.

Personel İşlemleri

Personellerinizi ve sistem kullanıcılarınızı oluşturun ve tüm IK Hizmetlerini buradan yönetin. Personellerinizin özlük evraklarını, iş görmezlik raporlarını sistemde tutabilirsiniz. Maaş, prim, yol, yemek vb. ücretleri sistemde belirleyebilir. Ay sonunda personel maaş işlemlerini personel carilerini takip edebilirsiniz.

SMS Modülü

Serbest SMS (öğrencilere daha önce oluşturduğunuz sms şablonlarını veya serbest olarak yazdığınız sms metinlerini gönderebilirsiniz.,

Sınıf SMS (bir veya birden çok sınıfa toplu sms gönderebilirsiniz.)

Otomatik SMS (öğrencilerinize ödeme vb. gibi bir çok hatırlatmayı KursCRM otomatik yapsın.)

SMS Raporları

Muhasebe Modülü

Gelir, gider, gecikmiş taksitler, faturalar, maaş işlemleri, kasalar, virman, şubeler arası para transferi vb. gibi tüm muhasebe işlerinizi yönetin.

Yetkilendirme

Personelleriniz sistemi kullanırken sadece sizin belirlediğiniz alanlarda işlem yapabilsinler.

Maaş ve Puantaj Sistemi

Personellerinizin ve eğitmenlerinizin girdikleri ders saatlerini ve ders ücretlerini, maaşları hesaplayın.

Raporlar

Kar/Zarar Endeksi, Aylık Gider Kalemleri Raporu gibi bir çok rapora ulaşın.

 

Bu gönderiyi paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir